دکتر سیاوش شهشهانی یکی از تأثیرگذارترین چهرهها در ریاضیات معاصر ایران است. او پس از اخذ درجۀ دکتری از دانشگاه کالیفرنیا در برکلی تحت نظر استیون برندۀ نشان فیلدز( و تدریس در دانشگاههای کالیفرنیا در برکلی، نورث وسترن در ایلینوی و ویسکانسین در مدیسون، به ایران بازگشت و به عضویت هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف درآمد و خود را وقف آموزش ریاضیات و تربیت نسلی از ریاضیدانان برجسته نمود.

در این فایل زیر، متن مصاحبه دکتر کوشش با ایشان را ملاحظه بفرمایید.

به منظور تقويت و ترويج فرهنگ و اخلاق علمي در دانشگاه، ارتقاء سطح آموزشي دانشجويان از طريق آموزش‌هاي فراتر از سرفصل‌هاي موجود، حمايت و تقويت تحقيق و پژوهش‌هاي دانشجويي، ايجاد محيط با نشاط علمي و افزايش جذابيت براي حضور دانشجويان در فعاليت‌هاي فوق برنامه علمي، ترويج فرهنگ كار علمي گروهي و فرهنگ‌سازي براي حركت دانشجويان در راستاي توسعه علمي كشور، اداره فعاليت‌هاي علمي دانشگاه طبق معاونت فرهنگی- دانشجویی تشكيل و به فعاليت مي‌پردازد.

مهمترین اهداف و وظایف معاونت فرهنگی- دانشجویی دانشکده عبارتند از: