اطلاعیه‌ٔ‌ ترمیم ثبت‌نام برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی

اطلاعيه ترميم نيمسال دوم ۹۹۰۰

براي دانشجويان تحصيلات تکمیلی (دوشنبه و سه شنبه ۲۷/۱۱۰/۹۹لی  ۲۸/۱۱/۹۹)

۱-  با توجه به تغييرات برنامه دروس در ترميم و اعمال آنها در سيستم گلستان و همچنين نمرات ترم قبل (۱-۹۹)، لازم است دانشجويان از وضعيت دروس ثبت نامی خود مطلع گردند. برای اين منظور از گزينه گزارش ثبت نام دانشجويان با توجه به تغييرات دروس (گزارش ۷۴) استفاده شود. چنانچه ثبت نام دانشجو مخدوش باشد، باید نسبت به اصلاح  برنامه خود اقدام نمايند.

۲- در طول ترميم دانشجويان مي توانند حداكثر دو تغییر فقط با موافقت دانشکده انجام دهند.

۳- دانشجويان مي توانند روزهاي  (دوشنبه و سه شنبه ۲۷/۱۱۰/۹۹لی  ۲۸/۱۱/۹۹)  در سايت‌های دانشكده‌ها در ساعات اداری و سايت مركز اطلاع رشانی تا ساعت ۲۰ نسبت به انجام ترميم اقدام نمايند.

۴- استثنائات ثبت نام در سیستم گلستان در زمان ترمیم توسط دانشجو درخواست و با تأیید دانشكده ها اعمال خواهد شد. (مراجعه به راهنمای صفحه اول گلستان)

۵- لازم است دانشجويان پس از اعمال تغييرات و انجام ترميم، از نهائي شدن ثبت نام خود اطمينان حاصل نمايند. بديهي است پس از اتمام ترميم، ثبت نام يا تغيير گروه درسی امكان پذير نیست.

۶- زمان ترميم تمديد نخواهد شد.

مدیریت تحصيلات تکمیلی دانشگاه