راهيابي تيم رياضي دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان به مسابقات جهاني مجارستان

در آئین اختتامیه این دوره از مسابقات که دیروز و با حضور 34 تیم دانشجویی متشکل از 170 دانشجو از دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه سمنان برگزار شد، از تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان تیم دوم این دوره از مسابقات تجلیل شد.

همچنین تیم های ریاضی دانشجویی دانشگاه های صنعتی شریف و تهران به ترتیب عناوین اول و سوم را به خود اختصاص دادند.

برای تیم دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان که به سرپرستی دکتر رامین جوادی در این مسابقات شرکت کرده بود، سجاد بکرانی مدال طلا و مهران حسینی، مهران الیاسی، غلامرضا اسلامی نصیر و نیلوفر پوراحمدی هریک مدال نقره کسب کردند.

شایان ذکر است: بر اساس اعلام انجمن ریاضی ایران، تیم های برتر این دوره از مسابقات در رقابت های جهانی ریاضی که اواخر تیرماه سال جاری درکشور مجارستان برگزار می شود شرکت خواهند کرد.