معاون آموزشی دانشکده‌ی ریاضی، دکتر محسن خانی هستند. دو کارشناس آموزشی دانشکده، آقایان مهدی حجارزاده و منوچهر میرزائی در اجرای امور آموزشی با دانشکده همکاری می‌کنند.  در زیر مشخصات دقیق این افراد قرار گرفته است:

دکتر محسن خانی، استادیار دانشکده‌ی ریاضی و معاون آموزشی، شماره‌ی تلفن اتاق: 03133913674

آقای مهدی حجارزاده، کارشناس آموزشی، شماره‌ی تلفن: 03133913618

به طور کلی آموزش  دانشکده، مسئول امور ثبت‌نام، بررسی روند تحصیلی دانشجویان، تغییر رشته، انتقال و فارغ‌التحصیلی است.  اطلاعیه‌ها و آیین‌نامه‌های مربوط به هر کدام از موارد ذکر شده، در بخش «اطلاعیه‌ها و آیین‌نامه‌ها» موجود هستند.

برای اطلاع، وظایف آموزش دانشکده، به صورت دقیق‌تر در زیر بیان شده‌ است:

• امور آموزشی: ثبت نام، ترمیم، ثبت نام مقدماتی، حذف اضطراری، امتحانات در طول هر ترم و نظارت بر حسن اجرای آن.

• اجرای مصوبات شورای برنامه‌ریزی آموزشی دانشگاه.

• هماهنگی بین گروه‌های آموزشی و همکاری با اساتید راهنما و مدیران محترم گروه‌ها از بدو پذیرش تا صدور صورتجلسه فارغ‌التحصیلی.

• بررسی روند تحصیلی دانشجویان از نظر مشروطی، سنوات و تعداد واحد اخذ شده.

• تنظیم صورتجلسه فارغ‌التحصیلی دانشجویان و اعلام فراغت از تحصیل به اداره کل آموزش.

• رسیدگی به امور دانشجویان متقاضی مهمان و انتقال.

• بررسی درخواست متقاضیان تغییر رشته.

• انجام امور مربوط به ارتقای مرتبه و پایه اساتید.