بورسیه  DAAD برای اعضای هیات علمی

محققان و استاتید دانشگاه‌های ایران این فرصت را دارند که  با استفاده از بورس تحقیقاتی مؤسسه تبادلات آکادمیک آلمان دآآد DAAD، برنامه علمی تحقیقاتی خود را در یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی آلمان به انجام رسانند. مدت زمان این اقامت پژوهشی بسته به برنامه تحقیقاتی متقاضی حداقل یک ماه و حداکثر سه ماه است. داشتن پروپوزال و برنامه دقیق پژوهشی و همچنین دعوت نامه از دانشگاه و یا استاد میزبان در آلمان برای درخواست بورس الزامی است. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده روی سایت سفارت آلمان در ایران، فراخوان رسمی برای سال 2015 از طریق پرتال DAAD صورت گرفته است https://portal.daad.de/. در این سایت یک فایل PDF  باید تکمیل شود. علاوه بر آن به یک دعوتنامه از یک همکار آلمانی نیاز دارید. در این دعوتنامه باید دقیقا قید شود که موضوع تحقیق و بازه زمانی حضور شما در آلمان  چیست. به صورت مبسوط  موضوع کار تحقیقاتی باید جداگانه  تحت عنوان " شرح موضوع پژوهشی" به زبان انگلیسی یا آلمانی ضمیمه شود.

مدارک لازم برای بورس تحصیلی اساتید دانشگاه

• سه نسخه فرم تكمیل شده درخواست بورس تحقیقاتی، فرم را کامپیوتری پر کرده و فراموش نكنید آن را امضاء کنید. این فرم به صورت PDF است.

• رزومه (CV)

• شرح کامل و واضح موضوع پژوهشی

• مكاتبات شما با دانشگاه و یا اساتید در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی آلمان

• مدرك زبان در صورت موجود بودن

• سه قطعه عكس جدید (عكس ها به فرم چسبانده یا منگه شوند )

• ارایه مدرك سوابق شغلی و کپی پاسپورت (معرفی نامه از دفتر همکاریهای بین الملل دانشگاه کافی است)

• لیست مقالاتی که توسط شما نوشته شده و به چاپ رسیده است، در سه نسخه (List of publications)

آخرین مهلت ارسال مدارک به بخش فرهنگی سفارت آلمان ۱۵ اکتبر هر سال است  .

DAAD Scholarships for Iran