معرفی همایش

به اطلاع می‌رساند که دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان در نظر دارد همایشی دانش‌آموزی برای دانش‌آموزان مقطع نهم در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار نماید. در این همایش، دانشجویان رشته‌های آمار و ریاضی این دانشگاه با برگزاری غرفه‌هایی سعی خواهند کرد دانش‌آموزان را با جذابیت‌ها و بازار کار رشته‌های گرایش ریاضی-فیزیک دوره دوم آموزش متوسطه آشنا کنند.

زمان:    پنج‌شنبه 14 اردیبهشت 1402

ساعت 9-12 ویژه دختران (پذیرش از ساعت 8 الی 9)

ساعت 15-18 ویژه پسران (پذیرش از ساعت 14 الی 15)

مکان: دانشگاه صنعتی اصفهان، مقابل دانشکده علوم ریاضی، سالن همت

پوستر همایش

پوستر

نقشه

ثبت‌نام

از مدارس مقطع متوسطه اول استان اصفهان دعوت می‌شود که دانش‌آموزان مقطع نهم و علاقه‌مندبه شرکت در همایش را در قالب یک تیم حداکثر 4 نفری از هر مدرسه، از طریق این پیوند ثبت‌نام کنند. از آنجاکه ظرفیت همایش محدود است، امکان ثبت نام پس از تکمیل وجود ندارد ولی صفحه مربوط به همایش جهت مشاهده ویدیوهای ضبط‌ شده غرفه‌ها و بروشورهای مربوط، در دسترس خواهد بود.

لازم است که مشخصات سرپرست محترم و دانش‌آموزان گرامی به‌طور کامل در فرم ثبت‌نام وارد شده و مجموعه مقررات حضور در دانشگاه به اطلاع هر دانش‌آموز رسانده شود. هزینه ثبت‌نام برای هر دانش‌آموز 30 هزار تومان درنظر گرفته شده است. همچنین سرپرست تیم که لازم است یکی از اعضای محترم کادر اجرایی یا دبیران محترم مدرسه باشند، مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان هستند و هزینه ثبت‌نام ندارند.

امکان ورود به دانشگاه با استفاده از خودروی شخصی برای سرپرست مدرسه با همراهی تیم دانش‌آموزی وجود دارد. همچنین جهت استفاده از سرویس‌های دانشگاه در دروازه تهران، باید گزینه مربوط در فرم ثبت‌نام انتخاب شود تا هماهنگی لازم از طرف دبیرخانه با سرپرست تیم انجام گردد.

راه‌های ارتباطی